Textalia

near native vertaler – eindredacteur – tolk

Precieze of creatieve vertalingen

Textalia tekst en taal verzorgt alle zakelijke en juridische vertalingen: van notarisakte tot koopcontract, van dagvaarding tot handleiding, beëdigd en onbeëdigd. Met veel plezier, zorg en precisie  en op de afgesproken tijd.
Ook voor de vertaling van uw website mét SEO of een productfolder kunt u bij Textalia terecht. Met creativiteit zorg ik dat uw tekst het gewenste effect bereikt.
Want taal is mijn passie!
Met dezelfde precisie en creativiteit vertaal ik kinderboeken, non-fictie boeken en artikelen.

Voor kopij zonder fouten

Textalia tekst en taal  biedt nog meer taaldiensten. U kunt bij mij namelijk ook terecht om een artikel te laten redigeren of webcontent op fouten te laten controleren. Of wanneer u een eindredacteur zoekt die kritisch naar bijvoorbeeld uw artikel of de vertaling van een boek of kinderboek kijkt. Of wanneer u een zetproef wilt laten controleren voordat die naar de drukker gaat.

Tolkdiensten Italiaans

Heeft u een tolk Italiaans nodig, bijvoorbeeld bij het passeren van een akte voor de notaris, of voor een gesprek tussen u en een Italiaanse zakenrelatie?
Ook dan bent u bij Textalia tekst en taal aan het juiste adres.

Bel of mail me om uw wensen met mij te bespreken, ik luister graag.
U kunt natuurlijk ook eerst op uw gemak op mijn website rondkijken, zien wie ik ben, mijn blog lezen en eens in mijn portfolio neuzen.

Linkedin vertaler Italiaans, eindredacteur Twitterpagina vertaler ItaliaansVolg me op facebook

Share Button