Umbrië: een reisboek vol tips!

Heel veel tips voor je reis naar UmbriëTips voor je reis naar Umbrië?

Het is bijna zover. Dan vertrek ik weer naar mijn geliefde Umbria. Dat is de regio precies in het midden van Italië. In de hoofdstad Perugia heb ik 9 maanden gestudeerd en zowel daarvoor als erna heb ik er vele vakanties met familie en Italiaanse vrienden doorgebracht. Slenteren door stadjes, op een bankje zitten in de zon, een caffè en cornetto op de piazza, een frisse neus halen in de bergen, uit eten in een trattoria in de heuvels… Ik heb er echt mijn hart aan verpand.

Dit keer ga ik er niet heen voor vakantie maar om de laatste foto’s te maken voor mijn reisboek over Umbria. Daarin zal ik je alle geheimen over deze regio verklappen.

Umbria is een van de meeste veelzijdige regio’s van Italië. Er is echt voor iedereen wel iets te beleven, of je nu een actieve sporter bent, van kunst en cultuur houdt, of in je vakantie liever geniet van zon en lekker eten en drinken. In mijn boek zal ik je meenemen naar de mooiste plekken en geef ik je de beste tips.
Je moet wel nog even wachten, het komt in mei 2015 uit en verschijnt binnen een reeks reisboeken over alle Italiaanse regio’s. Het wordt uitgegeven door Edicola Publishing.

Eerst ga ik nu dus nog op pad om mooie plaatjes voor je te schieten, een supergoede wijnboer en een olijfperserij te bezoeken, een internationaal evenement te beleven en een natuurwandeling te maken. Zodat ik je er in mijn boek in geuren en kleuren over kan vertellen.

Wens me buon viaggio!

Misschien vind je deze blogs ook leuk:
De kleinste bieb van Italië ; Rondleiding door de presidentiële gebouwen ; Italiaanse paastradities

Share Button